Van jogsim, de félek teherautót vezetni, most mit csináljak?
Említettem ismerősnek amikor találkoztam vele... pont akkor amikor vizsgáztam, hogy megvan a ce.. kérdezte mi újság, én meg ugye elmondtam.
Most meg mondta, hogy lenne egy nyerges cucc ami a haverja gépe, el kellene vele mennem 4 kézbe oda éa vissza. Nekem meg már most a torkomban a gombóc, nem merem, de ha nem merem sosem tudom meg milyen és egyszer az életben vezetnék nyergest. Ja! És a tachográf kártyával mit csináljak? 2 éve lesz meg és sosem használtam, gki-m is van, de semmire nem emlékszem, nem érdekelt , csak bemagoltam. Asszem 9 órát lehet vezetni, hogy 4 és fél után 45 percet pihenek.. de elmondja, de mi van ha rosszul tudja, mit tudtok erről?
Semmilyen teherautót nem vezettél, mióta levizsgáztál?
Mi lesz, ha tolatva kell beállnod a lerakodáshoz? Vagy elvéted az utat és hosszasan vissza kell tolatnod?
Mindenkinek megadják már a jogsit, ezen mi a meglepő? Tolatás meg tandemessel ment , szerintem bárki képes rá.
Hát ha elcseszem a másik sofőr kisegít.
Mindenki így kezdi, aki nem izgul az elején, az hazudik.
Itt meg más választ ne várj ettől a sok rosszindulatú kis gyökértől, csak ilyeneket.
Lesznek kellemetlen helyzetek, de ahogy legyűrsz egyet, megjön az önbizalom, figyeld meg. Velem is így volt.
Van, hogy pl Hollandiában 2 utcahossznyit kell tolatni, mert nem férsz el egy erkély miatt.
Sok majom annak is azt mondja, hogy te inkább ne vezess?
Ezek összeszrnák, hugyoznák magukat félelmükben.
"Tolatás meg tandemessel ment , szerintem bárki képes rá."
Az túlzás, hogy bárki képes rá. De ha Neked megy, akkor egy gonddal kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!