Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HONDA CIVIC 1.5i Vtech-e? Mi...

HONDA CIVIC 1.5i Vtech-e? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

szeretnék megtudni mindent erről a kocsiról, pl 16 szelepes e, vezettél e már ilyet miyen volt stb.

konkrétan ez érdekelne:

[link]

2010. aug. 25. 14:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Nos akkor mint az autó (volt tulajdonosa, mert eladtam) én is hozzászólnék. Az autó 2003 nyarén került a tulajdonomba Németországból hoztam be, szervízkönyvel fantasztikusan jó állapotban. Kicsit több mint 7 évig használtam és egy zseniálisan jó autó. Nem vagyok se túl fiatal se lakótelepi se ilyesmi amit a kommentekben olvastam.Az autó a német piacra készült ezért az átlagosnál jobban felszerelt és bárkivel vitatkoznék de éppen ezért jobb minőségű is. A fa berakás gyári dolog nem én barkácsoltam bele. Egyszer sem hagyott cserben ez az autó , vele jártam meg Barcelonát 2006-ban, Majd többször voltam vele Franciaországban, tavaly Corsicát jártam be vele idén nyáron tehát 2010-ben Szardíniát. Az autót márkaszervízben szervizeltettem végig , a motorja tökéletes állapotban van. A fogyasztása gyári adatai vegyes használatban kerek 6 liter. (Daewoo Matiz 6,1 ) És valóban ha a hozzászólók értenének és ismernék az 1.5 v-tech motort annak is az econo változatát nem kételkednének a fogyasztásban.Egy tankal mentem el egyszer a Garda tóig meg lehet nézni hol van és hány km (bp-ről). Az autón minden gyári sosem hajottam a motort ez az autó nem arról szól mindig gondosan le lett 10 ezer km-ként cserélve az olaj a legjobb Castrolra. Mai napig nem eszi az olajat.És akkor mondom mi nem gyári az autón: a "racsing" felni az igazából egy német tuningcég felnije mai napig egyet sem láttam ezen kívül magyarországon mindenhol meg is nézték a mai napig, a "racsing" váltógomb ezt olaszországban vettem MOMO igazi bőr az autó színéhez szerettem volna hogy passzoljon. A "racsing" kipuffogó egy Janó-féle sportdob a legszolídabb hanggal nem is hallani ( aki ismeri a Janó kipufógót tudja mi ez). Ennyit erről. Az autót sosem törtem én is törésmentes állapotben vettem. A fényezésnek mindig a csodájára jártak az ismerőseim hogyan csilloghat így ilyen idősen: hát elmondom évente 3X viaszoltam Sonax wax-al.Egy barátom azt mondta valaki nagyon jól fog ezzel az autóval járni. Csak ennyit szerettem volna hozzátenni az itt olvasott "szakvélemény"-ekhez.
2010. okt. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!