Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz megtanulni...

Mennyire nehéz megtanulni Budapesten közlekedni váltós autóval?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek, már lassan 4 éve van jogosítványom, de nemnagyon vezettem. Apám automata kocsijával szoktam néha közlekedni, de sajnos az nem olyan, Pestre nagyon be se merészkedtem.

2021. jún. 11. 06:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én Pesten tanultam meg vezetni, manuális váltós autóval. Szóval nekem ez valahogy természetes volt már az elejétől, hogy ott vezetek.
2021. jún. 12. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk akinek annyi köze van a vezetéshez, hogy szerinte az automata kocsi nem "váltós", az jobb ha távol marad a fővárostól.
2021. jún. 12. 00:03
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 persze váltós, de abba kb olyan mintha dodzsemeznél... És, ahogy előttem is írták azért váltogatni dugóban nem a legjobb, főleg, hogy nagyon nem is vezettem még így. Sajnos a munkahelyem meg fogja követelni, hogy egy tranzitot vezessek és valószínű, hogy pestre is be kell majd jönni.
2021. jún. 12. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Na belerázódtál?

Amúgy a sok 1,5 millióan csinálják nem nagy ügy emberek nyilván sosem láttak egy koccanást, vagy bármi gazolast ugye? :)

Szóval ja sokan vezetnek pesten persze, de azért vagy 50en minden nap eldobják a vasat valamilyen módon...

2022. febr. 11. 00:35
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es, és azért, mert manuális váltó van a kocsijukban? Ha automata váltós autóban ültek volna, akkor nem történtek volna meg ezek a balesetek?

Én személy szerint el se tudok képzelni olyan helyzetet, ahol a manuális váltó használata miatt történne baleset.

Sávváltásnál koccanás, fékezésnél ráfutásos baleset, kihajtás a másik elé, nagy sebességnél kicsúszik az autó stb. stb. Napestig lehetne sorolni a főbb baleseti okokat, amiknek az égvilágon semmi közük a váltóhoz.

2022. febr. 11. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem is irtam, hogy bármi összefüggés lenne a váltó típusa és a balesetek között haluzol tán? :)

A pesti vezetesre mondtam hogy sokan mondják h semmiség, megis kb minden nap minden utvonalon amerre járok latok baleseteket.

2022. febr. 11. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!