Mennyire nehéz megtanulni Budapesten közlekedni váltós autóval?
Na belerázódtál?
Amúgy a sok 1,5 millióan csinálják nem nagy ügy emberek nyilván sosem láttak egy koccanást, vagy bármi gazolast ugye? :)
Szóval ja sokan vezetnek pesten persze, de azért vagy 50en minden nap eldobják a vasat valamilyen módon...
14-es, és azért, mert manuális váltó van a kocsijukban? Ha automata váltós autóban ültek volna, akkor nem történtek volna meg ezek a balesetek?
Én személy szerint el se tudok képzelni olyan helyzetet, ahol a manuális váltó használata miatt történne baleset.
Sávváltásnál koccanás, fékezésnél ráfutásos baleset, kihajtás a másik elé, nagy sebességnél kicsúszik az autó stb. stb. Napestig lehetne sorolni a főbb baleseti okokat, amiknek az égvilágon semmi közük a váltóhoz.
Nem is irtam, hogy bármi összefüggés lenne a váltó típusa és a balesetek között haluzol tán? :)
A pesti vezetesre mondtam hogy sokan mondják h semmiség, megis kb minden nap minden utvonalon amerre járok latok baleseteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!