Autoba megeri kicsereltetni a gyari hangszorokat valamilyen premiumra?
A te autód felszereltségétől függ, hogy mennyi hangszóró van, felteszem, hogy az alap szett van benne, mert amúgy az Astra J-ben volt jó rendszer is.
Pitoncaraudio-t ajánlom, nagyon korrektek, a kérésednek megfelelően kitalálnak egy jó megoldást. Nekem már 2 autómat csinálták, nagyon elégedett voltam.
szerintem ezt nem lehet egyértelműen megválaszolni
kérdés ugye hogy milyen hangrendszerről van szó és mennyi az annyi, illetve természetesen hogy *neked* mi éri meg
az én autómat pl lehetett kérni prémium hangrendszerrel szalonból (Bang and Olufsen), ennek a felára listán másfél millió, de retrofitet csinálnak 1m körül is már tudtommal
nekem szvsz ez nem érte meg, érezhetően jobb a hangzás B&O-val persze, de nem ég és föld a különbség, illetve zene helyett én amúgy is inkább az autó hangját szeretem hallgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!