Noel37 kérdése:
1957-es Panni robogó mennyit érhet? Jó állapotban van, jön,megy, megáll. Papírjai megvannak.
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 19:47
1/5 anonim válasza:
150.000-ért láttam ilyeneket hirdetve régebben.
2/5 anonim válasza:
az eredeti vásárlási blokk majdnem többet ér, mint a Panni..nagyon sokat ne adj érte, mert kívülről talán csinos jószág, de motorikusan ne sokat remélj. Napi használatra csak kímélve,30-as tempóban jó, a felett letérdel..
Volt Bervám, ezért mondom. Ha van annyid, vedd meg. Pláne, hogy 1957-es..az még Vadásztöltény-gyári.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem én venném meg. Mamámé csak megkért hogy rakjam fel, de ő igen sokat mondott ezért gondoltam megkérdezem mennyiért mennek
2021. jún. 5. 22:25
5/5 3 napos mákos lecsó válasza:
Ha tényleg rúgásra induló Panni robogó papírjaival akkor az tényleg több százezres tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!