Volkswagen Polo vagy Skoda Fabiat választanátok?
2020-21-es modell, pár száz, max pár ezer kilométerrel, max 6 millió forintig.
Szinte csak 1.0-às TSI motoros kisautók vannak. Erö nem nagyon kell elég az a 80-95 LE is, mivel kezdö soför vagyok, viszont hétvégente menne az autó sok száz kilómétert 4-5 éves koráig. (Addig tervezem max megtartani)
Melyikben lehet jobban elférni? Melyik van jobban felszerelve alapból? Ti melyiket vennétek?
Van pénzed, használd ki: ha pesti vagy, menjél el Duna Autóba és nézd meg, ülj bele az összes kereten belüli autóba. Ne ragadj le VW és Skoda mellett, van ott még bőven lehetőség. A szalonok egyébként mindig adnak kedvezményeket, azokat is összevetheted mindjárt.
Annyit ajánlok, hogy tempomattal felszereltet vegyél (úgy olvastam, hogy sok pályázás lesz)
Igen-igen. Az lesz. Bemegyek, de elötte gondoltam rákérdezek fórumokon, hátha.
Tetöablak, CarPlay, tempómat és az ülésfütés ezeknek az extráknak benne kell lennie.
Jól látom, hogy a Ford Fiesta drágább ha hasonlóan jól van felszerelve?
A Peugeot 208 tetszik nagyon, de nem tetszik a belsö kijelzönekna szoftvere, annak kezelése. Számomra túl futurisztikus.
Az új Corsa?
Én körül néznék Kia Rio/Hyundai i20 között is
Kia/Hyundai illetve az Opel nem tetszik :/
Tudom hülye vagyok, de valahogy mégis csak érzelmi alapjai vannak egy autó kivàlasztásában. :D
A Ford és a VW áll a legközlebb hozzám, csak ugye a Ford dràgább(??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!