Ütöttél már el macskát, vagy valamilyen kissebb állatot mióta autót vezetsz?
Országúton vasúti átjárón mentem át ami egy kis emelkedőn van,ahogy jöttem lefele pont ment át az úton egy fácán,fékezni már nem tudtam.Balra húztam a kormányt,de a fácán ment tovább és pont felszállt úgy hogy a szélvédőm tetejét találta telibe,láttam ahogy szállnak a tollak.Az autónak nem lett baja,a fácánt már nem láttam a tükörből.
Rohadtul meglepődtem,mit ne mondjak de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle :D
Egy-két galamb már járt pórul. Macskát, fácánt többször ütöttem el majdnem.
Sajnálom őket. Remélem azért az elhullot fácánokat egy-két rászoruló megtalálja ilyenkor, és hazaviszi.
Egy haverom autójànak motorterébe nyest bujt. Amikor beeinditotta az autot, akkor hallott valami rövid nyüszitést. De ennyi is volt. Pár faluval odébb rendöri ellenörzés volt és mondta a rendör, hogy valamit érez.
Amikor felnyitották a motorázat, akkor minden tiszta ször és vér volt. Szegény nyestet bedaràlta a szij.
Nagyon szarul érezte magát utána, mert szerencsétlen állat kinok között halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!