Ha megbukok a forgalmi vizsgán,utánna van kötelező óra amit vennem kell?
Attól függ, honnan nézzük.
Ha megbuksz és feladod, akkor semmire sem köteleznek.
Ha újra akarsz vizsgázni, akkor előtte le kell vezetned iksz órát, ez az előírás.
Első hamis információt adott. Semmi kötelezettség nincs.
A sikertelenségnek sok oka lehet, és ettől függően indokolt lehet tovább gyakorolni. Nagyon nem mindegy, hogy pár apróságból jön össze tíz hibavonal, eseti fáradtság, dekoncentráltság, vagy komolyabb bajok voltak.
Oktatók akkor is gyakorta vizsgára viszik az alanyt, ha még ő is tudja, nem elég felkészült. Szokja a tanuló a vizsgahelyzetet. Ezzel indokolják. Legalábbis, amikor én vizsgáztam, nem egy embertől hallottam.
Nem kötelező. Viszont erősen ajánlott, hogy ne izguld össze magad újra, egyébként az is elég zavaró tényező volt, hogy addig csak ketten voltunk a kocsiban, aztán beült hátra egy muksó... más volt a légkör, más volt a kocsi súlyeloszlása is és pont egy lefagyott novemberi reggelt sikerült kifognom.
Vizsga után, még ha sikertelen is, már másképp ülsz be a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!