Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megbukok a forgalmi vizsgán...

Ha megbukok a forgalmi vizsgán,utánna van kötelező óra amit vennem kell?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, honnan nézzük.

Ha megbuksz és feladod, akkor semmire sem köteleznek.

Ha újra akarsz vizsgázni, akkor előtte le kell vezetned iksz órát, ez az előírás.

2021. jún. 3. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Utánna? Az mifene? Nincs, de nem életszerű, ha bukás után, gyakorlás nélkül újra vizsgára jelentkezel. A következő alkalommal is eleve kétségei lesznek a vizsgabiztosnak a képességeidről.
2021. jún. 3. 13:33
 3/14 anonim válasza:
100%
Nem kötelező venni utána több órát, viszont szerintem érdemes egy-kettőt venni, hogy ne ess ki a gyakorlatból (valszeg az oktató is mondani fogja ezt), főleg, ha 2-3 hét, mire kapsz új vizsgaidőpontot. Meg akkor mégegyszer tudjátok gyakorolni, ha valami olyan miatt buktál meg.
2021. jún. 3. 13:33
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Első hamis információt adott. Semmi kötelezettség nincs.

A sikertelenségnek sok oka lehet, és ettől függően indokolt lehet tovább gyakorolni. Nagyon nem mindegy, hogy pár apróságból jön össze tíz hibavonal, eseti fáradtság, dekoncentráltság, vagy komolyabb bajok voltak.

Oktatók akkor is gyakorta vizsgára viszik az alanyt, ha még ő is tudja, nem elég felkészült. Szokja a tanuló a vizsgahelyzetet. Ezzel indokolják. Legalábbis, amikor én vizsgáztam, nem egy embertől hallottam.

2021. jún. 3. 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, de érdemes, hogy ne ess ki a gyakorlatból.
2021. jún. 3. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem kötelező. Viszont erősen ajánlott, hogy ne izguld össze magad újra, egyébként az is elég zavaró tényező volt, hogy addig csak ketten voltunk a kocsiban, aztán beült hátra egy muksó... más volt a légkör, más volt a kocsi súlyeloszlása is és pont egy lefagyott novemberi reggelt sikerült kifognom.

Vizsga után, még ha sikertelen is, már másképp ülsz be a kocsiba.

2021. jún. 3. 14:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Az a baj 50 orat vettem már, nincs pénzem többre most megyek vizsgára Elősször majd. de az oktatómnál a tanulók java 3* megbukott és van aki 70. -. 80 orát vett. 6500 egy óra ára. Rajöttem nem a legjobb oktató.Beszélgettünk a tanuló tarsakkal ki mennyit vett már..
2021. jún. 3. 17:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Eléggé soktényezős a dolog, sok embert akinek jogsija van, bringával nem engednék közlekedni, és kismotorral is csak akkor, ha levizsgázott vele. Egyéni hajlam, érzék, térlátás mind mind számít. Ha gyomorgörccsel szállsz be, ne m lesz meg a vizsga.
2021. jún. 3. 18:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát megbuktam..kb 5 méter után ki szállitott mert nem csináltam fékpróbát.. de másodjára sikerült 😁
2021. júl. 31. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Nemár, ilyennel szopatnak?
2021. júl. 31. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!