Hol tudom kicserélni a km óra spirált egy 1999-es évjáratú 1.2 b-s corsán?
Létezik belőle spirálos és jeladós is. Bár 99-ben már lehet, hogy csak jeladós volt.
Ellenőrizd a váltón, a jobb féltengely kihajtás fölött vagy spirál, vagy vezeték jön ki a jeladóból.
valószínű nem kopogtam le hogy a kocsinak semmi gondja sincs -.-
kb 1.5 éve van nálam a kocsi előtte haveromnál volt és egy csavart,annyit sem kellet rajt meghúzni, erre tegnap 70 km után gondolt egyet és leállt a motor, kb 1 órát vártunk rá mire újra indult, hazafele 1 rossz szava nemvolt a kocsinak, meg álltunk az egyik boltnál és mikor újra elakartunk indulni megint megállt és megint várni kellet vagy fél órát utána ugyan ezt csinálta kb 15km után ahol szint úgy várni kellet vagy 20p itthon
leállítottam kíváncsiságból be indítottam, járt egy picit megállt és ugyanúgy baxott indulni, valakinek hasonló tapasztalat ? annyira idegesít hogy műszaki előtt kell minden szar hibájának kijönnie rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!