Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire szokott kemény lenni...

Mennyire szokott kemény lenni a hűtővízcső üzemmeleg állapotban?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek Chevrolet Aveo típusú autójuk van.

2021. máj. 30. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Audi-m van. De nem hiszem, hogy olyan sokat eltérhet a különböző típusok között ez. Annyira kemény, hogy középen összenyomva a hüvelykujjammal nem tudom teljesen összenyomni, tehát a túlfalával nem ér belül össze a cső. De nem sok hiányzik, ha erősebben tudnék szorítani, lehet össze tudnám értetni.
2021. máj. 30. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Hiába írod le, hogy az Audidban milyen, ugyanis cső és cső között is van különbség. Valamelyik keményebb kialakítású, vastagabb, vékonyabb. Összehasonlítani azonos típusokét érdemes.
2021. máj. 30. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor Facebook csoportban vagy valami fórumon kérdezd ezt meg, statisztikailag szinte kizárt, hogy olyan ember fog ide választ írni, akinek pont ilyen autója van. Már csak azért is, mert "cső és cső között is van különbség", tehát ha másik motorral szerelt változata van, akkor abban kicsit más a cső, tehát még típuson belül is eltérő lehet.
2021. máj. 30. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, szinte semmi különbség nincs a vízcsövek között, legalábbis akkora mértékű nincs, amekkorára te gondolsz. A falvastagsága jellemzően ugyanakkora.

Következő hozzászóló pedig csak annyi idős, súlyú és magasságú legyen, mint te, hogy a vizsgálat eltéréseiből adódó téves következtetéseket is ki tudjuk szűrni, igaz? :-)

2021. máj. 31. 05:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Így van.
2021. máj. 31. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!