Melyik autó gittel lehet a legszebben dolgozni? Melyik vált be nektek? Esetleg valakinek valami jó tanácsa a folyamathoz? Amit saját maga tapasztalt.
Van egy 1993as autóm. Néhol már kezd megindulni sajnos a rozsdásodás és szeretném még most rendbekapni. Ehhez szeretnék megfelelő autó gittet találni amivel egy kezdő szépen tudna dolgozni. Ajánljatok légyszi!
Előre is köszi.
A rozsdához üvegszálas, viszont az nagyon porozus, nehez csiszolni.
Utana arra vagy sarga vagy feher "simitó" kitt. Azokkal könnyű dolgozni.
#1 Köszönöm szépen az infót. Esetleg meg tudnál nevezni pár jó fajta terméket?
#2 Nem a rozsdás felületre akartam volna kenni egyből a gittet.. Nyilván rozsdamarózni.. csiszolni.. Majd fém felületre kenni a gittet.. festeni.. de azthittem ez evidens hogy nem hülye az ember. De látom nagyon okos vagy és az ilyen embernek felesleges is magyarázni. Nyuszifül
Neked otthonra majdnem mindegy. Fényezési szaküzletben ahol festéket kevernek ott nézd meg mi a felhozatal, onnan bármelyik jó lesz. ne obi és társaiban keresd.
Irok pár márkát hátha. Ami jó evercoat, carsystem, 4cr, mipa, olcsóbból pl. Slem.
Azért lásd be joggal feltételeztem, nem nagyon hiszek abban hogy aki itt tesz fel kérdéseket az neki fog állni drótkoronggal nekimegy a rozsdának, majd kivágni a lemezt, behegeszteni az újat, és onnan felgittelni..
Amúgy autófesték boltból bármelyik jó, de ha megkérdezed őket segítenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!