Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyit érhet ez...

Szerintetek mennyit érhet ez a felni?

Figyelt kérdés

[link]

Ebből 4 darab gumival, 16 col, nincsennek megpadkázva , nem ütnek, annyi,hogy le lett fújva még régebben és néhol jön fel a festék.

Mennyiért hirdessem meg?

2021. máj. 29. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó felni! Szerintem tartsd meg magadnak.
2021. máj. 29. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Új kocsim van már és nem jó rá azért is adnám el! :|
2021. máj. 29. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Olyan 20-25k darab áron, de megpróbálhatod drágábban is, majd csökkented az árat, de a gumitol is függ.
2021. máj. 29. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Hát, mondjuk randa szegény. de 60 körül tuti elmegy.
2021. máj. 29. 23:02
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:
42%
Ronda, a Rial nem is egy komoly minőség, ha jön le róla a festés akkor gondolom valami otthoni kókány munka. Én örülnék ha valaki egyáltalán pénzt adna értük.
2021. máj. 30. 03:37
 6/8 anonim ***** válasza:

20-25 ezer/db-ért már új hasonló alufelnit vesz az ember áfásan.

Gumi nélkül szerintem jó ha 10 ezret kapsz darabjáért, hisz ahogy írtad, a fényezése sem tökéletes már.

2021. máj. 30. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Az autómhoz gyári makulátlan 16"-os alufelniket 60-70/készlet áron ki lehet fogni. Utángyártottért biztos nem adnék többet.

Nem látszik milyen gumi van rajta, de valami félig kopott öreg linglong gumi nekem nem árképző. Sőt, még nekem kell majd ledobni róla. Nem szórakoznék vele, csere újra, hiszen felnit, kereket nem egy-két évre vesz az ember. Legalábbis én így gondolom.

2021. máj. 30. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem csal a szemem 2010-es gumik vannak rajta, így azt már cserélni kellene, én egy olyan 30-40 ezerért már dobnám a vevő után
2021. máj. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!