Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » RENAULT THALIA 1.5 dCi (2005)...

RENAULT THALIA 1.5 dCi (2005) tapasztalatok, esetleges buktatói?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 21:48
A kérdező szavazást indított:
439 000-ért nem tudsz mellényúlni
Ócskavas
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt az első autóm, 200 ezer Ft-ért vettem (65 lovas verzió). Semmi bajom nem volt vele, nagyon szerettem
2021. máj. 29. 21:58
 2/7 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nem túl kényelmes autó és egyáltalán nem szép.Kicsit csúnya.Emlékeim szerint motorikusan viszont egész jó,legalábbis a 98 lóerős annak számított.Ismerősömnek az volt régen.
2021. máj. 29. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi eddigiek!! :)
2021. máj. 29. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 1.4 benzinessel van szóval motorról nyilatkozni nem tudok.

Szerintem ennyi pénzért egy teljesen jó választás.Méretben nem nagy belül,190 centimmel elől is hátra kell döntenem az ülést mert beverem a fejem,hátul is csak max átlagos emberek férnek el de ez egy kis autó,sokkal jobbra nem lehet számítani.Az ülések olyanok mint egy fotel,tartása nincs de nagyon puha,szerintem kényelmesnek mondható az autó ha elférsz.Nagy előnye hogy őrülten nagy a csomagtartó,rengeteg kisebb cuccot be lehet pakolni.

A másik előny hogy nem hajlamos annyira rohadni mint a legtöbb 20 éves autó,nekem is minimális rozsda van,jó ideig nem kell foglalkozni rozsdával.Alkatrészek nagyon olcsóak és nagyon nagy hibákra azért nem kell számítani,egyszerűbb dolgokat te is meg tudsz csinálni otthon.Elektronikai hülyeségek vannak,nekem volt pár kontakthibám.

2021. máj. 29. 22:43
 5/7 MolotovPunk ***** válasza:
Igen,az még lemaradt,hogy a R Thalia belmagassága nem túl jó.Engem kicsit az zavart.Nekem kicsit össze kellett görnyednem mikor hátul ültem,mivel magas vagyok.
2021. máj. 29. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A continental nagy nyomású pumpával ellátott darabokat kerüld el abból az időből. A 3. generációs dCi motoroknál már megbízható a conti rendsszer, de ezeket 2008-tól használták.
2021. máj. 30. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, srácok! :)
2021. jún. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!