Honda CBF 600 s vagy Yamaha XJ 6 Diversion F?
Figyelt kérdés
Te melyiket választanád? Azt hallottam, hogy a Honda alacsony fordulaton is dinamikus és húz, viszont a Yamaha kevésbé.Ez igaz?2010. aug. 24. 17:52
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:D és miért az XJ-t?? :D
2010. aug. 24. 17:58
3/21 anonim válasza:
én is a Yamahát választanám, nekem jobban tetszik az idomtervezés, és bár lehet, hogy nincs úgy kihegyezve, talán épp ezért is megbízhatóbb.
mindig is yamás voltam :)
4/21 anonim válasza:
Első vagyok. Igazából még nemsokat tudok az XJ-ről de nekem jobban bejön a külsőre mint a cbf pedig nagyon tetszenek ezek a klasszikus motor formájú motorok :D
5/21 anonim válasza:
ja és én nekem is yamahám van de bármilyen japán gépet bevállalnék mert motorokban a japánok a császárok!!
6/21 anonim válasza:
Az én fateromnak is XJ 600-a van. Ha kell akkor tud gyorsulni is meg aztán én jobban szeretem a hangját is!
7/21 anonim válasza:
CBR. Mégiscsak Honda...
Üdv:
Egy Kawás! :)
8/21 anonim válasza:
XJ6!! Mégis csak Yamaha!! :D
Üdv egy Yamahás :D
9/21 anonim válasza:
kb ugyanazt tudja mind a 2. a Hondának 6dugyttyús fék van elöl, hátul 3/ a Yamahának elöl 4, hátul 1.
na de a Yamahnak digitális a takométere. kb egyforma mind a 2. a Yamahát volt alkalmam próbálni. jó erőben van, középtartományban is. és jól irányítható. a Honda sztem kb ugyan az. 1NM-vel kisebb a nyomatéka. de én talán a CBF-et választanám. egy Hondás :)
10/21 anonim válasza:
Motorokban nem a japánok hanem az amerikaiak a császárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!