Renault Thalia 1.4 benzines kocsi menet közben, lassítást követően megállt. Gyújtás van. Forgat, de nem indul. Volt már hasonló, de ott megállás után. Akkor a biztosíték égett ki. Miért nem indul?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 08:27
11/29 A kérdező kommentje:
Egyébként Renault Thalia 1.4 benzin esetében tudomásom szerint látható a vezerműszíj. A régi F Astrámnál pl. láncos volt a vezérműszíj és burkolat alatt volt. Én úgy gondolom, hogy ha a szíj elszakad akkor az le is esik, de javítsatok ki ha tévedek.
2021. máj. 28. 11:47
12/29 anonim válasza:
Milyen F Astra volt az? Mert én nem tudok láncos F Astráról, de lehet én nem vagyok tisztában valamivel.
13/29 A kérdező kommentje:
1.4 benzines, 1994-ben gyártott. 90 lovas verzió. Sedan
2021. máj. 28. 12:25
14/29 anonim válasza:
Nem is volt F Astrából 1.4 90 lovas. 82 lóerő volt a C14SE, de az is szíjas volt. 1.6-osból volt 71, 75 és 100 lóerős, mind szíjas.
15/29 A kérdező kommentje:
Rendben van, megértettem. :)
2021. máj. 28. 12:37
16/29 A kérdező kommentje:
Amit én használtam anno az láncos volt.
2021. máj. 28. 13:33
17/29 anonim válasza:
Ha valóban így volt, akkor az nem saját motorja volt. Ez tuti.
18/29 anonim válasza:
Most itthon kicsit jobban utána néztem, egy pillanatra azt hittem, hogy mégis igazad lehet, de mégsem. Ugyanis átpörgettem a motorlistát és van egy 89 lóerős Ecotec, az X14XE. Az Ecotec-ből pedig volt láncos, a G Astrákban például használtak ilyet. De mint kiderült, az X14XE Ecotec az pont szíjas.
19/29 A kérdező kommentje:
Ez most engem kevésbé érdekel, inkább a kérdésre fokuszálhatnál és nem arra hogy kinek miben van igaza. Nekem láncos volt és kész. Ezen mit nem lehet megérteni? Lehet átalakították, nem tudom. A kérdés még mindig az, hogy miért állhatott meg Az 1.4 benzines Renault Thalia menet közben, lassítást követően.
2021. máj. 28. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!