Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A budapesti Dekmár autósiskolá...

A budapesti Dekmár autósiskoláról mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

30 múltam, nagyon időszerű lenne a jogsi megszerzése. Már régóta tervezem, most talán adottak lennének a keretek.

Sok sulit néztem, de őróluk találtam a legjobb véleményeket (vagy inkább a legkevesebb rosszat).

Személyes tapasztalata van valakinek? Tudjátok ajánlani? Olyannak is, aki már kiesett a tanulásból, mint én?

2021. máj. 28. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én e között és az Autó plusz között vaciláltam, végül az utóbbit választottam. Nekik hozzám közelebb volt gyakorlati oktatás és a vizsga mutatók is jobbak.

Teljesen meg voltam elégedve, minden elsőre meglett. Én 29 évesen csináltam.

A dekmárhoz járt két kollégám, ők is meg voltak elégedve egyébként.

Válassz aszerint, hogy hol van a gyakorlati vezetés, hol jobbak a mutatók.

2021. máj. 28. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben vannak, én Tóth Attilánál tanultam vezetni. Minden olyan dolgot megtanít, amitől később jó sofőrré válhatsz.
2021. máj. 28. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Autó plusznál voltam petneházy utcában van a gyula ő beirat

de azóta emelkedtek az árak meg elment az öreg szerafinn szóval óbuda kilőve

2021. máj. 28. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
# Szerafin 🥰 engem is ő tanított vezetni!
2021. máj. 28. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
tanított az túlzás jót énekelt a klubb rádióra :D de jó arc volt igen bírtam
2021. máj. 28. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Lados Péternél tanultam vezetni a Dekmárnál, tényleg mindent megtanított amit kell. Egyszer-kétszer amikor nagyon nagy f.aszságot csináltam akkor kaptam is érte a lecseszést, de a mai napig megjegyeztem és garantáltan nem követem el újra azt a hibát. Azóta pedig már 1 éve a saját autómat vezetem napi szinten. :) Bátran tudom őt ajánlani!
2021. júl. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!