Érdemes szalon autót megvenni?
Az ára ugyanannyi, mint az újnak, amit megrendelhetsz, nem olcsóbb sajnos.
Szín ugye adott(amugy nem a valasztottam)
Számomra annyi előnye lenne, hogy elhozható fizetés után, nem kell rá várni hónapokat, hogy megerkezzen.
Valamiért az van az agyamban, hogy a szalon autók "lepukkantabbak"
Sok ajtó nyitogatas, orobalgatas stb. Ugy emlekszem ezert olcsobbak is voltak regen, ismerősőm is vett igy autot olcsobban.
Szerintetek? Mi a véleményetek egy szalon autó vásárlásról?
En csak akkor vennem meg ha pont az a szin es felszereltseg ami nekem kell.
Ha valami nem olyan amit en szeretnek akkor inkabb rendelnek egyet, par honap az nem sok ido. Regen eveket vartak az emberek egy autora es a vegen nem is olyan szinu lett amit rendeltek :D
Nekem fura az, hogy nem olcsóbb. Mi is így vettünk már többször új autót valamennyi kedvezménnyel családon belül - igaz, mi leginkább arra mentünk, hogy a generációváltáskor / facelift idején bent maradt előző generációs új autókat vegyük meg, amiket ilyenkor már erősen kedvezményes áron szórnak ki.
Én egyébként, ha nincs semmi árengedmény, tuti rendelnék, hacsak nincs baromi nagy szükséged azonnal az autóra valamiért. Ha rendelsz, akkor mégis ott van az az érzés, hogy az autó pontosan úgy van konfigurálva, ahogyan te szeretnéd, a motor, a fényezés, minden pontosan olyan lehet, ami a te igényeidnek megfelel. Persze van, hogy a szalonban egy pontosan olyan kocsi áll, amilyet te is konfigurálnál magadnak, de azért ez elég ritka.
Anno 2005-ben vettük például a kis VW Polot, ami még most is megvan városi futkározós szerepben, mert azóta is szeretjük. Azt akkor ~3m forintért hoztuk el, pedig magasan extrázott, bézs belsős (ebből elég ritka), listaáron 4 felett lett volna - csakhogy akkorra már kijött a frissített egybefényszórós változata az autónak, ezért kiszórták nekünk. Viszont azt már 16 éve, amióta megvan hiányolom (és mostanában egyre inkább, tekintve hogy van 2 új autó is nálunk), hogy nincs benne a board computer, én biztosan belekonfiguráltam volna, csak hát annyira jó ajánlat volt, hogy gondoltam jó lesz anélkül is. De ha nem lett volna ekkora kedvezmény rá, akkor biztos hogy rendelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!