Nagy motorosok! Melyik motor lehetett ez amibe beleestem?
Imádom a V2-I2es mocikat, de a sportosabb azaz nem a chopperes kis rpm tartományú nagy köbcentiseket hanem inkább a Honda VTR, Suzuki SV vagy Yamaha TDM, ilyenek.
Amit keresek is ilyen volt. Kisvárdán elkaptam hogy közlekednek vele. Idom nem nagyon volt rajta. A motor lehet kicsit átalakított is volt. Ez magyarázná ezt és az első lámpát ami kissé ovális de modern nem chopperes volt fejidom nélkül. De mivel nem ismerek sok típust hozzátok fordulok. Messzebb volt picit de úgy láttam mintha egy modernebb fajta V2-es dübörögne benne és egy amolyan KTM szerű váza lett volna. Mintha egy Yamaha TRX 850-es lenne külsőre. Ducati-nak van még hasonló cső vázas v2-ese az SS. Csak az léghűtéses. Hangja alapján is olyasmi. De nem mai vas szerintem. A hangja viszont elég modern brutális volt a kis közepes (nem gyári) kipufogójával.
Ilyesmi lehetett:
persze tudom, hogy ennyi erővel nézhetek más hasonló v2-est is hasonló hanggal és megjelenéssel, de azért tippeket várnék. Mert ilyesmi mocit keresnék magamnak kategóriába. Aztán max mindegyikről olvasgatok és szelektálok.
Tippeket előre is köszönöm minden normálisan válaszoló személynek! Nagy segítség lenne!
Nem nem! KTM szerű csővázas. De a váz és a blokk az alap. Nagy a gyanúm, hogy egy trx 850-est vagy egy ducatit láttam. Csak rosszul mértem fl őket. De megmernék esküdni hogy újszerű vízhűtéses blokkal van. Nem úgy mint a ducatinak.
Na azért tippeket várok még!
KÖSZI A VÁLASZT
nagy valószínüséggel az lesz az. SV 650 gladius. Hang, blokk, minden stimmel!
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!