Egyesek miért nem viszik vissza visszahíváskor az autójukat?
Ha egy adott típusra a gyár visszahívást hirdetett, akkor a tulajok egy része miért nem viszi vissza az autóját?
Ha jól tudom ilyenkor a belügyminisztérium a gyár megbízásából kiértesíti a tulajokat, és a visszahívást szerviz a garancia után is ingyenes nem?
3 év alatt egy visszahívás volt az autómra. Eszembe nem jutott nem elvinni a szervizbe. Egy fillért nem kellett érte fizetni.
Mondjuk engem nem a belügyminisztérium értesített, hanem az autóm gyártójának a mobil alkalmazása. Egyből útba is ejtettem a helyi márkaszervizt. Ami a vicc, hogy a márkaszervizben nem is tudták miről van szó, tőlem értesültek róla. Megnézték a gépben és nyugtázták, hogy valóban, igazam van. Megrendelték az alkatrészt, kb két hét múlva megvolt az átszerelés is. Kis kényelmetlenség, hogy arra a napra nélkülözni kellett az autót, de úgy gondolom, hogy az én érdekem is, hogy az jól és biztonságosan működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!