Nissan Primera 2002 1.8 benzin jó autó?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szoval fent bnevezettet azthsizem Franciao-ban rakták ossze, mindegy is, jokat irnak rola, vkinek tapasztalat vele? Nissanba meg nem csalódtam.#nissan autó, kombi
2021. máj. 25. 22:06
1/15 anonim válasza:
Egy lassan 20 eves verdarol beszelunk a felmillio es azalatti kategoriaban. Ilyenkor mar nem nezunk markat, tipust, kilometert, csak allapotot, meg hogy legyen hozza ismeros szerelo.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van :D
2021. máj. 25. 22:45
3/15 anonim válasza:
Jónak jó, csak nagyon rohadnak és #1-nek is igaza van.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem latok egyelore rozsdat rajta és észben tartom a kort köszönöm, figyelek atnezem jobban :D H ne rohadjon.
2021. máj. 25. 23:12
5/15 anonim válasza:
Ha nem rozsdás, ami ezeknél nagyon ritka, akkor jó vétel :)
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
5-ös igen köszönöm, átnézem meg h tuti sehol sincs rozsdafolt :D Mondeot akartam én de aküszöböket konrétan megette a roszda enm is egy helyen :D
6-os :D :D :D Igen ez a bálna forma alpbol megosztó :D De nekem tetszik :D
2021. máj. 25. 23:23
8/15 Beviz Elek válasza:
Angliában, Sunderlandban rakták ösdze.
9/15 anonim válasza:
Jaja, japán-angol.
Igaz nekünk P11 de van egész tűrhető autó. P11 és P12 sem rossz autó, bár nekem a P11 elég kényelmetlen, nem tudom a P12 ezen a téren fejlődött-e már.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat rosszul tudtam, tenyleg japán angol 😉
2021. máj. 26. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!