Berugókar meg van akadva, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy Yamaha yz450 2008-as krosszmotor. Már egy pár hete használom minden gond nélkül, de szombaton egy homokfalon felfele menet eldőltem. Nem volt nagy “esés”, simán csak elfogyott a lendület, lefulladt a motor és eldőltem. Utána valamiért a berugókar a legfelső ponton megakadt. Nem lehetett lenyomni, csak ha kicsit mozgattam a berugót és túlment azon a ponton akkor lement, de ugye az kevés ahhoz hogy be lehessen rúgni. Tolásra tök normálisan beindult. Utána szenvedtünk ott egy darabig, de úgy voltam vele akkor hazajövök. Hazaértem leraktam a motort, álltam egy pár percet mondom csak megnézem mégegyszer, de akkor jó volt. Utána elmentem még vele egy 2 órát motorozni és semmi probléma nem volt. Tegnap reggel ugyanígy elmentem, 2 órán keresztül semmi sem történt, pedig borult a motor. Utána az egyik falnál megint eldőltem és azóta megint csinálja. Tolásra ugyanúgy beindul, de a berugó nem akar rendesen működni. Valakinek valami hasonló tapasztalat, vagy tipp hogy ez mitől lehet?2021. máj. 25. 15:34
1/1 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Latni kellene az ilyesmit.
Erzekeny a berugo kar, mivel nagy eroknek van az kiteve.
Ha gyakran eldolsz, az se normalis.
Ha a 2008-ban gyartottak, ideje lenne lecserelni valami ujra.
En bemennek egy Yamaha szervizbe, s ott kernek velemenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!