Világít a Check engine.Kétszer próbálta tisztítani a részecskeszűrőt,de nem sikerült neki.Léteszik hogy ezért világít?Ja,és max. 3000 a forulat. Volvo V50 1.6 diezel.2010-es.
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 14:09
11/12 anonim válasza:
Végülis mi lett a végeredmény ? Nekem többször csinálta ezt, után rendbe jött a check engine kiütéssel, de most megint visszadobta és vészüzembe állt. Kiforgatom majd, hátha ..
12/12 anonim válasza:
Nekem szintén ez a hiba, nem megy 3000 fölé a fordulat,de a diganosztika elsőre turbó hibát írt. Így, hogy nem megy 3000 fölé, így nem tudom "kipörgetni" a motort. Maximum 100-nál 2-be váltással.. de úgy csak rövid ideig marad 3000 felett a fordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!