Abs-t ki lehet kapcsolni?
Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy egy autó ami abs-el van ellátva azt ki tudják belőlle iktatni? Esetleg kikötni?2021. máj. 23. 18:38
1/7 anonim válasza:
Persze. Gyakran csak egy biztosítékot kell kivenni.
2/7 A kérdező kommentje:
És ha kiveszik nem tárol hibát miatta a rendszer?
2021. máj. 23. 19:09
4/7 anonim válasza:
De igen. De a kérdésed az volt, hogy ki lehet-e iktatni az ABS-t, erre válaszoltam.
Amúgy az egyik motoromban tönkrement a hátsó ABS-kocka és mivel 620 ezer lenne, ezért ideiglenes "megoldásként" ki lett véve. Valahogy úgy csinálta a szerelő, hogy nem villog meg nem is ég a visszajelző lámpa. Nem tudom, lehet kocsiban is meg lehet úgy csinálni, hogy ne világítson ha ez a cél.
5/7 anonim válasza:
Van olyan autó, ahol ki lehet kapcsolni. Leginkább terepjárók, pick-up-ok között találsz ilyet, mert földúton jobb nélküle. Hétköznapi autókban nincs erre beépített funkció.
Miért akarnád kikapcsolni?
6/7 anonim válasza:
Gondolom szoftveresen ki lehet kapcsolni.
Az más kérdés, hogy két évente egyszer kell satufékezned és az abs hiánya miatt belerongyolsz valakibe.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom kikapcsolni csak szereztem egy autót egy D corsat és nem dolgozik az abs de viszont a lámpája sem világít azért kérdeztem, hogy ezt valahogy meg lehet e így csinálni... de ezek szerint meg. Bár ha ki is veszik a biztit az hogy nem csinál galibát? Nem teszi magát vész üzemmódba vagy hasonló
2021. máj. 24. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!