Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada krómdísztárcsát hogy...

Dzepettó kérdése:

Lada krómdísztárcsát hogy lehet egyszerűen leszedni?

Figyelt kérdés
A lapos csavarhúzós módszert használtam eddig de van amikor meg kell küzdjek a dísztárcsával és aggódok hogy megsértem

#Lada #krómozás #Zsiguli #dísztárcsa #Dísztárcsa leszedés
2021. máj. 22. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Feszitovassal, az laposabb es erosebb. 'Finom' modszer nincs, ez megiscsak egy Lada.
2021. máj. 22. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, de igaz: a gyári kerékkulcsnál nincs jobb. Próbáltam már dísztárcsaleszedővel (köracélból kovácsolt célszerszám), lapos csavarhúzóval, többféle feszítővassal (többek között a gyári gumiszerelő vassal), de nincs párja. A körlámpásokhoz adott, lapított végű kerékkulcs, amit amúgy eleinte a kockákhoz is szállítottak, amíg meg nem érkeztek a Samara szerszámai, piszok jó dolog. Pontosan olyan szélességen fekszik fel, amivel horpadás nélkül lejön a dísztárcsa, a profilja is olyan, hogy alákap a profilnak és nem horpasztja be, ráadásul a hossza is akkora, hogy a gyári, ballonos gumira (165 SR 13 vagy 175/70 R13, de az utóbbiért nem vállalok felelősséget) pont felfekszik a felniperem érintése nélkül, egy ütésre lepattintja a dísztárcsát.
2021. máj. 22. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat tökéletes módszer a feszítővas és a kerékkulcs
2021. máj. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!