Szervízek,hogy tudják kiszámlázni drágábban az alkatrészt mint ahogy vették?
Figyelt kérdés
Pl egy alkatrész nekem 10ezer.
Neki 5ezer, akkor azt hogy számlázhatja ki nekem 10ért?
Ezt hogy oldják meg?
2021. máj. 21. 23:06
1/10 anonim válasza:
Annyiért adják, amennyiért akarják. Ha 15ezerért akarják, akkor annyiért. Mit gondolsz miből élnek, fizetik a dolgozókat, a bérleti díjat, miből vesznek gépeket és cserélik le azokat?
2/10 anonim válasza:
Egy bolt hogy számláz ki neked bármit?
😂😂😂
Nem is értem h mit nem értesz...
3/10 anonim válasza:
Tudod kérdező akiknek van bontjuk, ezt úgy hívják hogy haszon. Ebből él a kereskedők 99%-a.
5/10 anonim válasza:
Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
6/10 A kérdező kommentje:
Marmint ugy ertem a kerdest ha megveszem az alkatreszt akkor amit kapok szamlat a vasarlasrol nem annak a masolatat kell odaadjam az ugyfelnek? Vagy mint en kulon allo ceg irhatok szamlat az alkatreszrol?
2021. máj. 22. 06:41
7/10 anonim válasza:
Igen, külön kell leszámlázni az ügyfélnek.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi
2021. máj. 22. 06:55
9/10 anonim válasza:
Ha veszel a boltban egy kiló kenyeret, olyan boltban ahol nem helyben sütnek, ott sem a pékség, mint beszállító számláját fogod kapni a nagy ker árról, nem? Vagy ha húst veszel, nem a vágóhídi számlát kapod, hanem a boltét a kisker árról.
Az autószerviz sem működik másképp. A beszállító alkatrészes cégtől megveszi valamennyiért az alkatrészt. Azt neked haszonnal továbbadja, beépíti az autódba. Számlát természetesen arról adni, amennyi pénzt kért/kapott tőled.
10/10 A kérdező kommentje:
Oke ez igy tiszta :) koszonom a valaszokat
2021. máj. 22. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!