Simson miért nem veszi rendesen a sebességeket?
Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött hogy 2est csak úgy lehet tenni hogy először kiraktam üresbe és úgy fel kettes,3mast pedig úgy lehet tenni hogy 2esből felhúzom (a 2es meg a 3mas közti üresbe kirakom) és mégeggyet húzok a váltón és így lehet berakni 3masba. 4.be először csak kuplung nélkül lehetett tenni de már kuplung nélkül se veszi be. De ha leveszem a deknit és kézzel meglököm a húzóéktengelyt akkor beveszi a 4.et. ez mitől van? Ez egyik napról a másikra keletkezett2021. máj. 20. 19:56
1/10 anonim válasza:
én olajat cseréltem, és a hiba elmúlt. Máig nem értem mi volt az olajjal, de az olajcsere segített. Persze más minőségű olajat tettem bele.
2/10 anonim válasza:
ja, és se több, se kevesebb ne legyen a szint.
3/10 A kérdező kommentje:
Olajat már cseréltem
2021. máj. 21. 08:48
4/10 3 napos mákos lecsó válasza:
közelebb kell ofszetelned a kettest az üreshez :)
5/10 anonim válasza:
Kuplung nem emel ki rendesen...
6/10 A kérdező kommentje:
Kuplung hibátlan. Ha 3masból próbálom felhúzni 4esbe akkor a 3mas és a 4es közti üresbe rakja fel és onnantól nem veszi a 4.et. de ha leveszem a kuplungdeknit és kézzel mozgatom a húzóék tengely végét akkor jól veszi az összes sebességet. (A váltódobról nem esett le a zéger)
2021. máj. 21. 16:18
7/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Ember mondom, hogy ofszeteld a négyes felé.
8/10 A kérdező kommentje:
Ő bocsi, de mi az a ofszteld?
2021. máj. 21. 22:40
10/10 anonim válasza:
Állítsd be a váltót úgy, hogy a vonóék helyzete a csőtengely végéből mérve 1. Fokozatban 46.6mm legyen. Beállítás: váltóállító szerszámmal a karburátor alatti csavaron levő belső anyát kell tekerni addig, míg ez az érték nem lesz alul. (Egy 8 as anya rögzíti fenn ezt a csavart) visszarakni meg úgy kell, hogy KINYOMOD egy csavarhúzóval az olajbetöltő lyukon és ráhúzod az anyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!