Az optikai tuningos autora kissebb a kereslet mint egy széria kinézetű autóra a használtautó piacon?
Több haverom szerint nehezebb lessz eladni a kocsimat (Golf4) ha kap egy kis "optikát". Gondolok itt szinte alap dolgokra: üveg fólia, tuning lökösök, Alu felni pers gumival, stb. Habár még tervbe sincs az eladása, de biztos hogy nem lessz a kocsi egy örök élet........
Valóban nehezebb tőle így megválni?
Én pl meg sem nézem az optikai tuningos kocsikat!
Egyszerűen elriasztanak ha ilyet látok pláne ha egy vasalódeszka méretű spoilert látok egy ferdehátú autón!
Egy szép alufelni viszont feldobja az autót de azért ha veszek egy kocsit megkérdezem hogy a gyárit adja e vagy min. a téligumit felnivel.
a körbespoilerezett kocsik csak a 18-22 év közötti apucikedvenceinek menő meg a falusi tuningsuzukisoknak!
a tuning miatt valszeg olyan fiatal használja/ta az autót, aki nem kíméli, hiszen a tuning a felvágás miatt kell, akkor viszont valszeg a vezetési stílusa is olyan lehetett, azaz a kocsi valszeg alapból gyilkolva/széthajtva van/volt. Plusz a tuning vacak feltűnést kelt, én meg pl. épp olyan autót szeretnék, ami minél inkább "láthatatlan".
A tuningosok a műszaki állapotra nem mindig adnak (nincs rá pénzük, nem érdekli) számukra nem a motor hangja a fontos, hanem a zenéé, ami üvölt benne.
Ha tuningos akkor talán nagyobb az esélye hogy törött is volt (diszkó baleset, elmért kanyar, részegen ráejtett piás üveg, stb...)
Ami tuningolt verda talán még gyorsulásikon is indult ami meg aztán semminek nem tesz jót...
Szóval a tuning egy kocsiról túl sok jót nem sugall.
Ezek a sztereotípiák, de mint mindegyiknek, ezeknek is van valóság alapjuk.
Én most szeretnék autót venni, de a tuningolt vackokat alapból meg sem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!