Érdemes lotus cleanin termékeket vásárolni?
Tudd róluk hogy igazából mások termékei saját csomagolásban, némi árréssel, fancy marketinggel.
Egyébként nem rossz minőségű dolgokat használnak, de minden termékük megtalálható más márkanevek alatt némileg olcsóbban.
Megveheted, nem árulnak rosszat, csak épp irdatlan árréssel dolgoznak. Magyarán szerintem nem annyival jobbak a termékeik, mint amilyen áruk van.
Amúgy ez nem egy vegyipari cég, nem gyártanak semmit. Megveszik Kínából és Kóreából fillérekért a cuccokat, átcsomagolják, kiszerelik és megveszed 1000%-os felárral. A matketinge viszont tolják ezerrel minden platformon.
Sokszor jót röhögök, mikor a facebookon rakosgatják fel a képeket és a delikvensek szinte elélveznek a gyönyörtől, mert a giga-mega-ulta- mikro-naon-kerámia-tökömtudja lepergeti a felületről a vizet. Nem is értem, ezek az emberek soha nem hallottak még waxról?! Nem kell ettől ennyire elájulni, egy 500Ft-os áruházi legolcsóbb wax is ugyanezt tudja. Csak épp nincs szép fekete flakonba csomagolva és nem reklámozzák mindenhol.
Én is vettem sok mindent tőlük próbaképp. De egy középkategóriás Sonax, Turtle, esetleg Autoglym semmivel sem rosszabb és esetenként nem is drágábbak, mint ezek a "csodaszerek".
Nekem nagyon bevált.
Nem olcsó, sokáig agonizáltam, használtam olcsó termékeket, de ég és föld.
Igazán akkor látszik, ha komplexen használod. Pl sampon, utána szárazra törlöd majd megy rá a wax. Sokkal könnyebb utána tisztítani, lepereg róla a víz, a fénye sokkal szebb stb stb.
6/
Én most vettem pár cuccot de leginkább az akciósak közül válogattam ahol xy összegért több dolgot adtak egy csomagba lesz egy csomó mikroszálas kendőm is mert az is több volt egyszerre a csomagokban,meg még beváltottam egy 3000Ft-os kupont.Kipróbálom aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!