Ma volt a forgalmim és megbuktam, szerintetek reménytelen
esett vagyok?
Figyelt kérdés
Ma a forgalmin az utolsó 5 percben húztak meg, mert rossz sávba érkeztem és onnan már nem tudtam átmenni sehova, ezért bekellett mennem egy elzárt területre, ahova csak célforgalom mehet be. Egyébként már minden megvolt, mentem vissza a pályára. 65 órát vezettem, tudom sok, de kellett úgy érzem. Ez volt az első vizsgám egyébként.
Nem a barátaid vagyunk, hogy simogassuk a fejedet meg vigasztaljunk, kicsit eltévedtél.
2021. máj. 19. 15:04
2/9 anonim válasza:
majd a harmadik vizsgan terjunk vissza erre a kerdesre
kis onbizalom nem artana
2021. máj. 19. 15:04
3/9 anonim válasza:
Forgalmin 2x buktam meg. Ez 13 ève volt, azóta folyamatosan vezetek, és soha nem történt semmi hálistennek
2021. máj. 19. 15:07
4/9 Andizsuzsi válasza:
Most ebből megtanultad, hogy a vizsgán addig kell koncentrálni, amíg visszaérkezve le nem állítottad az autót. Ennyi. Legközelebb jobban figyelj.
2021. máj. 19. 15:09
5/9 anonim válasza:
Hát, ez ilyen. Tapasztalatot szereztél, következőleg ügyesebb leszel. Hajrá! :)
2021. máj. 19. 15:20
6/9 anonim válasza:
Ugorj neki még egyszer. Ha úgy gondolod, vehetsz órát is előtte. Ez szimplán figyelmetlenség volt, legközelebb jobban odafigyelsz és simán meglesz.
2021. máj. 19. 15:43
7/9 anonim válasza:
Van olyan ismerősőm aki 3x bukott meg, mindig valami apróságon
Aztán 4.re átment és azóta sofőrként dolgozik
Nem azt jelenti, hogy nem tudsz vezetni. Azt, hogy nem volt szerencséd
Hajrá
2021. máj. 19. 20:54
8/9 anonim válasza:
Pont most volt teherautóval rutinvizsgám, minden 🌳szán ment, gurulunk vissza oda ahonnan indultunk. Gondolom magamban hogy ez jól sikerült, tuti meglesz. Raknám az 5.-et, de ahogy engedem fel a kuplungot rángat... Jó mondom akkor biztos alacsony kicsit a fordulat hozzá, engedem finomabban. Megint rángat, szól az oktató hogy "xy ez hetedik lesz". Ja mondom, beraktam 5. be, úgy már faxa volt. Megszólal a vizsgabiztos "Ezt magától nem veszi észre?".
Átmentem, de hozzátette hogy nagyon nagy jóindulattal enged át.😅
2021. máj. 20. 13:19
9/9 anonim válasza:
4:egy baràtom úgy bukott meg hogy leàllította a motrot, màr a biztos mondta volna hogy gratula.... a kèzifèket nem húzta be, csóri elgurult XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!