Egy rozsdás Mazda 6-ost ki tudok hegeszteni egy Lidl-s porbeles hegesztővel, úgy hogy kezdő hegesztő vagyok?
Magát a hegesztést lehet hogy meg tudod csinálni, de lemezből kell foltokat vágni, és formázni a kivágott részek helyére.
Tehát csak a hegesztő nem elég hozzá.
Ha betudod állítani ba gépet.
Akkor minden gond nélkül lehet hegeszteni, mivel a többi kézügyesség.
De szerintem ott bukik a dolog, hogy nem tudod beállítani normálisan.
Magad tudod a képességeid.
A gép alkalmas rá, ha elég ügyes vagy. Előtte lemezen azért próbáld ki, mi az ideális módszer és beállitás
Láttam egy kis tévéműsort, aminek az volt a lényege, hogy egy csinos csaj elment egy csináld magad műhelybe és felkészítette az autóját a vizsgára. Többek között odapöttyözött egy kis foltot a sárvédőre. Utána lefujta spray festékkel. Látszott a TÜF emberem, hogy ilyen ronda heggesztéssel még életében nem találkozott, de elfogadta. Szóval van esély. Bontóban tudsz venni karosszéria darabokat, és azon gyakorolhatsz.
Egyébként itt egy link a Lidl-s heggesztő használati utasításához és egy
videóhoz.
Ha elszánod magad és lesznek tapasztalataid, akkor megírod ehhez a kérdéshez, hogy mire jutottál? Engem nagyon érdekelne.
krwkco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!