Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen parkolóhely keresőket...

Milyen parkolóhely keresőket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok még tapasztalt sofőr, és nem is vagyok városi. Amikor különféle városokba vezetek, visszatérő módon problémáim vannak a parkolóhelyek találásával. Tele van mind, nem tudok hova állni, csak körözgetek összevissza és azt sem tudom, merre menjek, és egyszerűen nem tudom hova letenni az autót.

A tapasztaltabbakat kérdezném, hogy hol érdemes utánainformálódni, hogy milyen parkolóhelyek vannak egy városban. Egyrészt olyanra gondolok, aminek segítségével interneten előre ki tudom nézni, másrészt pedig még jobb, ha esetleg van olyan mobilos alkalmazás, amelyik erre szakosodik és keresne nekem és odanavigálni, esetleg valós időben még arról is tudna értesíteni, hogy jelenleg vajon tele van-e a parkoló, vagy van még hely.

Szintén hasznos lenne, ha nem is feltétlenül parkolót, de legalább olyan utcát meg tudna keresni nekem, ahol nem tilos a parkolás, így utcaszélen le lehetne parkolni.

Szintén baj, hogy tapasztalatlan parkoló lévén a szűk helyekre eleve nem is nagyon merek beállni. Vidéken szoktam letenni az autót, ott mindig sok hely van.

Mi az, ami jól tudna segíteni nekem?

2021. máj. 13. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Google maps + utcanézet.

Én ha ismeretlen helyekre megyek, akkor ezeken megnézem, hol van lehetséges parkoló és a közelben "mentési" lehetőség. Régebben amikor nem voltam tapasztalt, inkább leálltam pár perc távolságra biztos helyre. Plusz azon látod, milyen utcák vannak, hol mennyire lehet parkolni.

Nagyobb városok belső része elég lutri, Budapesten van kerület ahol örülök a 3 kör után 2 utcával arrébb akad hely.

Vagy megnézi az ember hol van parkolóház és jattol érte. Nem olcsó, de általában azokban akad hely bőven.

2021. máj. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!