Pecsib kérdése:
Motor tartó bakok cseréje után szét ráz az autó. Szerelő szerint nem ült még a helyére rendesen a motor.... Hogy mi??????
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Motortartó bakokat cseréltek egy Mazda 6 2004 autómon. Alsó nyomatékbakot és nagy bakot is.
Azóta hideg indításnál emelt fordulaton a műszerfal apró darabjaira akar esni, az autó belülről hangosabb lett, illetve álló helyzetben gyönyörűen remeg az egész testem, plusz a félig leengedett ablak is csörög a helyén.......
A bakok nem gyáriak, hanem utángyártottak, de jobb minőségűek.
Létezik, hogy ennyire rossz legyen? Járt valaki hasonlóképp?
Ahol cserélték, az volt a válasz, hogy még nem ült rá rendesen a bakra a motor (hülye persze nem vagyok).
2021. máj. 9. 22:07
1/4 anonim válasza:
Meglettek huzva azok a bakok? Nezd meg mi-hol razkodik. Annak azert barmilyen bak is kerult bele nem szabadna ilyent csinalnia.
2/4 krwkco válasza:
Előfordulhat, hogy a gyári egy bonyolult belső szerkezetű olajos bak, az utángyártott meg valami egyszerűsített, esetleg sima tömör gumi.
3/4 anonim válasza:
Ekkora baromságot hogy még nem ült rá.... Vidd egy másik szerelőhöz vagy egy normális szervizbe ahol rendesen normálisan megcsinálják vagy kicserélik egy sokkal normálisabbra. Lehet papíron jó minőségű utángyártott került bele, de lehet hogy valójában valami gagyi fos, nem tudhatod. Ha már ilyen dumával leráz hogy "nem ült még be a helyére" akkor gondolhatod hogy mi lehet valójában benne...
4/4 anonim válasza:
Hasonló képpen jártam ma én is, várok, mert mondta a szerelő, hogy a guminak puhulnia kell. Neked végül megoldódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!