Metál autófényezés mattulás?
Az egyik régi,30 éves autóm teljesen bemattult.
Van egy 20 éves autóm, ezüst METÁL fényezéssel. A metál fényezés nem tud bemattulni,igaz? Lehet valami baja,ha folyamatosan éri a nap? Ugyan úgy kiszívhatja ezt is?
3 évtized azért fog..
Nem a napnak semmi köze.
Talán korrózió
2es válaszoló vagyok
Vidd el egy jo kozmetikaba akik rendesen tudnak polirozni es bevonatot aplikalni
Gyari fenyezes is letud mattulni, a metalnal a lakk megfeheredik esetleg lehamlik az uvtől. Ezustnel nem gyakori hiba. Sok gyari auto fenyezesevel van gond pl. peugeot, fiat, citroen, renault.
A regi autod pedig valoszinuleg 2K festekkel van fujva nincs felullakkozva, ezelott 30eve pedig a 2 komponensu akril festekek meg nem voltak annyira kifejlesztve mint ma. Ahogy elottem irtak egy polir kell neki (elek, szelekre vigyazni!) mert regi autoknal nagyon vekony ott a festek. Utana neha at waxolod es nem fog mattulni
Be tud mattulni minden fényezés.
Ha leírod pontosan a felhasznált anyagokat, akkor bővebb tájékoztatást tudok adni (kétlem, hogy ezt tudnád).
Fényező vagyok, nem csak papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!