Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyennek ítéled a magyar...

Milyennek ítéled a magyar közlekedési kultúrát?

Figyelt kérdés
Szerintem (budapest, budai oldal főképp a tapasztalatom) egész kultúrált, átengedik a gyalogosokat általában minimum a 3. autó, de sokszor már azt látam, hogy egyből, be szoktak engedni sorolni.

2021. máj. 8. 11:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jah, hát a piroson én is átmegyek néha, ha pont vált.. azért nem fogok satuzni...
2021. máj. 8. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Van előtte sárga is ám...
2021. máj. 8. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én pozitivat fogok írni. kb 2-3 évente járok haza Németországból. most voltam legutóbb 3 hete otthon, de a 10 évvel ezelőtti viszonyokhoz képest meglepő volt a változás számomra. jó ertelemben. autópályán relative jól használták a jobbratartást, próbált mindenki közel 130al menni. ez pl se a németeknél, se az osztrákoknál nem szokott sikerülni, simán beállnak a belsőbe 120szal. plusz szokásuk tartósan 3 sávos pályán tartósan a középsőben menni ha a jobb szél üres is. városban nyilván más, ott mindenki siet ideges, de nem tapasztaltam Pesten udvariatlanságot. nem azt mondom hogy tökéletes minden, de szemmel javult a helyzet, gyalogos-zebra-autós viszonylatban is.
2021. máj. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!