Nyílt végű auto lízing esetén, hogy kapom meg a maradvány értéket ?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, az auto ára 10mFt
- önrész 20% (2m)
- részletfizetés 50% (5m)
- maradványérték 30% (3m?)
A maradvány érték már előre pontossan megvan szabva ( és az a fix 30% az?) vagy azt majd úgymond a nyílt végű lízing utolsó hónapjaiban számolják ki “frissen”?
Mert az tiszta hogy az önrész az előre adott és a havi törlesztő részlet is, de az nekem nem világos hogy a végelszámolásnàl amikor eldöntöm hogy megveszem X összegért az autot vagy hagyom a lízing cégnél, akkor mi alapján határozzák meg az auto áràt, vagy az már előre fix?
A fenti számok csak nagyságrendi egyszerűsített példák, az egyszerűség kedvéért ( tudom hogy egy 10m autónál pl a kamat vagy 25% lenne ra, csak nem akartam bonyolítani)
2021. máj. 7. 20:44
1/2 anonim válasza:
Mi lenne, ha ezt inkább a lízingcéggel beszélnéd meg? Ők ismerik a konstrukciójukat...
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam, és konkrétan lenéző tudatlan tekinteteket kaptam a nyakamba sajnos..
2021. máj. 7. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!