Van olyan útvonaltervező ahol be lehet állítani hogy ne időben hanem kmben mutassa a legrövidebb autóval járható utat? A Google vagy autópályán s MO-n visz ami mindkettő fizetos vagy a hatos úton és a hetesen visz ami egyik se fizetős de a legrovide
Figyelt kérdés
BB szemmel láthatóan az M6 és a 7 és út lenne de nem tudom mennyivel rövidebb mert így nem hagyja.2021. máj. 3. 14:04
11/14 krwkco válasza:
"Hol kell beállítani? Akárhol keresem nem tudom."
És amit én mondtam a 4-esben?
12/14 anonim válasza:
Az 70 km esetén nemmlesz a legrövidebb ezért kéne az amit a másik mondott
13/14 anonim válasza:
Ha a mapquest-re vonatkozott a kérdés, akkor a "Switch to shortest distance" kapcsolóval tudod átállítani, hogy a legrövidebb utat keresse.
14/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,mármint a Google mappal. senki se mondja meg hogy hol lehet ott beállítani.
mindenesetree köszi mert ha ezt senki se mondja meg, akkor marad a te a valós válaszod, még ha nekem nem is tetszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!