Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetne így műszakiztat...

Hogyan lehetne így műszakiztatni/eredetvizsgázni?

Figyelt kérdés

Adott egy 1,9 pdtdi. Vezérlés ugrás volt a motoron. Ki lett cserélve a motor. AJM helyett kapott egy AVF et.(116 helyett 131 lovas motor)

Nos az lenne a kérdésem hogy elég lenne kisavazni a motorkódot hogy stimmeljen minden vagy más valamit is mókolni kell rajta? Olyanokat is hallottam már hogy a PD-t nem nagyon lehet így vizsgáztatni mert valami ultrahangos vizsgálatra küldik egyből aztán meg jönne a balhé a savazás miatt.

#Volkswagen #Passat #Eresetvizsga
2021. máj. 2. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

#7 vagyok

Ha nem bukik le, megússza. Minden más esetben tudod milyen komolyan szankcionálják az ilyet?

Btk. 347. § 1/b (3 évig terjedő szabadságvesztés)

Veteránozok, láttam ezt-azt. Egy filléres motorblokk nem ér ennyit. Első alkalommal feltehetőleg megússza egy felfüggesztettel, de ha olyan a bíró/ügyész megy Tökölre vagy más guggolóba. Legközelebb ha tanácsot adsz, ajánld fel magad és adj róla elismerő nyilatkozatot. Ne más életét tedd tönkre.

2021. máj. 25. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

11 szerinted hova tűnik a rengeteg totálkáros autó... elárulom nem a botóba! jobb esetben többől csinálna egyet, rosszabban meg külföldi lopottból azonosítok cseréjével egy szinte hibátlant. Nem az alvázszámot vágják körbe, hanem komplett tűzfalat, nyúlványt, küszöböt cserélnek...

Ehhez képest a motorszám csere-bere szinte jelentéktelen, bár tény büntetendő. Csakhogy utóbbival nem foglalkozik senki, mivel már nem számít egyedi azonosítónak! Így nem érvényes rá a fent említett jogszabály a 3 évig terjedő szabadság vesztéssel.

2021. máj. 25. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
12+ az alvázszám cseréről meg még annyit, nem tart semeddig sem kromofággal vagy homokszóróval eltüntetni az eredeti festékréteget. Egy ügyes fényező meg szinte gyári minőséget is tud fújni, amit nem fog észre venni a réteg vastagság mérő. Legfeljebb annyit látnak a csavarokon, hogy levették az ajtót meg a sárvédőt...
2021. máj. 25. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

Szerinted én másik bolygón lakok, vagy csukott szemmel járom a világot?

Tisztában vagyok a leírtakkal, de továbbra is azt mondom, hogy ilyen témában nem kellene ilyen tanácsokat osztogatni.

Menjen busszal ha nem képes egy típus azonos motort belerakatni + ügyintézés.

Nem foglalkoznak vele? Add meg a telefonszámodat, tart az ügyvédem neked egy pár perces felvilágosítást a témában.

2021. máj. 25. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
Aztán lehet hőbörögni a válaszomra! #7 #11 #14 voltam.
2021. máj. 25. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!