250000 ért kijön egy vállalható régi Suzuki Swift,F astra, vagy Daewoo Kalos?
Igen
Nyilván lesznek vele apróságok, de azt nézd meg legjobban hogy ne legyen szétrohadva.
Ha ez csak a vételárat jelenti, akkor igen, de szét kell nézni.
F Astrám van. 250-et ért kb. amikor vettem tavaly és pár apróságot leszámítva közel hibátlan volt. Kisebb sérülései lehettek a múltban, de semmi komoly és értékelhetően lett megcsinálva (soha nem kértem le a rendszámát, de látszódik, hogy az első lökhárító nem gyári, de szerkezetileg ép, nincs gyűrődve sehol, tehát csak kis koccanás lehetett). A küszöbön, illetve a hátfalon minimális rozsdafolt, könnyedén kezelhető. Alja sem rohadt, felszíni rozsda csak, lakatolásra nem volt szükség, csak kezelni kellett. Műszakilag az általános szervizen kívül nem volt vele sok gond, műszaki vizsgához kellett a hátsó fékek felújítása (fékpofák, munkahengerek), illetve az olajteknő tömítés cseréje, meg még egy helyzetjelző izzó, azaz összesen talán vagy 25 ezer forint, mivel ez egy F Astra és minden fillérekbe kerül. Azóta csak kopó/fogyó dolgokkal volt gondom.
Szerintem ezt hívhatjuk "vállalható" kategóriának. Félreértés ne essék, egy szóval sem mondom, hogy 250-ért hibátlan F Astrát lehet kapni, csupán azt, hogy relatív kevés ráköltéssel (mondjuk kb. 50 ezer forint, azaz 250-es vételárral összesen 300e) műszakilag rendbe lehet szedni. Kívülről lehet nem lesz a legszebb, de az már mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!