Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Leömlőt szabad helyben hegeszt...

Leömlőt szabad helyben hegeszteni?

Figyelt kérdés

Természetesen akkut lekötve, motor többi részét eltakarva, hogy ne gyulladhasson be semmi.

Van rajta egy kb fél cm-es repedés az egyik hajlatban, nem nagy de ahhoz elegendő, hogy zajos legyen. Gondoltam kicsit megtisztítom, és teszek rá egy varratot, hátha beválik, ha nem feltétlen muszáj nem akarom az egész leömlőt cserélni, ki tudja a csavarok kijönnének-e a blokkból.

2021. máj. 1. 02:50
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha hozzá férsz,akkor mehet .
2021. máj. 1. 05:07
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
helyben vegzett hegesztes mind szar lesz. le kell venni,kivul belul elo kell kesziteni..
2021. máj. 1. 06:42
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
24%

Az nagy munka, inkább helyben megtaknyolja.

2021. máj. 1. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Hőálló kétkomponensű fémragaccsal is jobban jársz.
2021. máj. 1. 08:38
 5/7 anonim válasza:
Szerintem előbb tudni kellene, hogy milyen leömlő. Öntött vas vagy esetleg rozsdamentes? Milyen autó, milyen motor? Egyèbkènt ha öntött vas akkor azt sajnos nem lehet megúszni leszerelés nélkül, baromi macerás feladat a javítása..
2021. máj. 1. 08:41
 6/7 A kérdező kommentje:

206-os Peugeot.

Közben sikerült, kicsit letakarítottam, kapott egy vékony varratot, most jónak néz ki, aztán kiderül.

Beviz Elek:

Ahogy említettem, ha nem feltétlen fontos, nem akarom levenni, ha nem válik be nyilván cserélve lesz, csak gondolom azok a csavarok amik fogják, nem indulnának meg egy kis WD40-től...

2021. máj. 3. 03:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Láng és ütések minden irányból. :) Az elég megindító lehet számára. Meg persze éjszakára rendes csavarlazító.
2021. máj. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!