Mennyibe kerül egy alvázvédőzés?
A műhelyben 25 ezer ft-t mondtak ajánlatnak anyiért rücsizik le az egész alját az sok ? Suzuki swifr 1995
a padló lemezek re 90 ezret mondott az is kicsit sok nem?
Viccelsz? Egy normális alvázvédőzés 100-150ezer.
A gányolás 25-50. Csináltasd azt, 25 éves szuzinak jó lesz az is, nehogy már ráköltsed a kocsi árát...
Első osztályú rozsdavédelmet fogsz így csinálni. Rosszabb mintha hozzá sem nyúlnál. A védőréteg alatt bedunsztolva még gyorsabban fog korrodálódni.
Az nem szempont, hogy egy tisztességes védelem a kocsival egy nagyságrendű árban van. Ha megcsináltatod, sok évig lesz még autód, amiről tudod hogy sehol sem rohad.
Amikor vagy 8 éve megvettem a kocsimat, első dolgom volt az alváz és üregvédelem, mert elég csúnyán nézett ki. Baráti alapon készült, a bő 100 000 forintos anyagköltségen felül csak egy baráti munkadíjat fizettem. Amúgy több hétig készült: Mire mindent eltakarított, mire kiszáradt az egész porszárazra, utána a rozsdát eltávolítani fémig... láttam a munkafolyamatokat, kevesebb idő alatt nehéz lett volna (munka mellett csinálta egyébként, esténként). Viszont a minap, amikor egy apróság miatt lakatoshoz kellett vinni, azt mondta a lakatos srác, hogy minden akkoriban ráköltött forint megérte, mert 18 éves Suzukit nem nagyon látott még ennyire egyben lenni, korróziómentesen. Te tudod, hogy csak szép fekete látványt szeretnél egy vizsga erejéig, vagy valóban konzerválni akarod az autódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!