Miért ír be az oktató több órát is?
Hát már hogy ne lenne baj? Kifizettél 4 órát, de csak 1,5-et gyakoroltál. Így hamar meglesz a kötlező 30 óra, ami számodra valójában csak 10 lesz és majd csodálkozol, hogy megbuksz...
Mond meg neki, hogy a maradék 2,5 órát papírozás nélkül vezessétek le és innentől jobban figyeljen oda a pontos kitöltésre (persze nem hülye, direkt csalt, de ezt ne mond a szemébe).
Nem akarja levezettetni, csak a pénzt érte.
Ebbe a szituba egy nagy gyökérség
Nekem pl. traktoros jogsinál volt, hogy a kötelező 24 helyett talán 6-ot vezettem le, látta az oktató hogy megy aztán többit beirta csak úgy. De ez nyilván más szitu, olyan B-s nél is előfordul hogy a vége fele látja hogy jól megy és akkor elirja a többit
Annak idején nálam is ez volt.
Nem ellenőrzi senki, hasraütésszerűen beírja mennyit dolgozott. Közben meg azt csinál amit akar, szabadidő, költsége nincs, cserébe felmarkolja a pénzt. Sokan ezt tennék a helyében, ha a munkahelyükön megtehetnék: ingyen-fizetés.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valószínűleg elnéztem, mert nincs semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!