Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A legrövidebb fékúttal rendelk...

A legrövidebb fékúttal rendelkező autók?

Figyelt kérdés
A 10-20 éves autók kategóriájában.

2021. ápr. 28. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Amelyiknek a legszélesebb gumija van a súlyához képest… plusz a segge nem emelkedik el nagyon.
2021. ápr. 28. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nem tudom. Szerintem nagyban függ attól is, hogy van benne ABS, vagy sem, milyen a gumi, fék, fékbetét minősége. Az alany egy 1.5 Suzuki Sx4, vészféknél elég hamar megáll, szinte nem győzi a biztonsági öv megtartani az embert. Egy E11 Corollának viszont lényegesen hosszabb a fékútja, én azt tapasztaltam.
2021. ápr. 29. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kérdésnek sincs értelme így.

Két ugyanolyan típusú autónál is jelentő eltéréseket lehet produkálni a futóművek, fékek, és az abroncsok állapotától, minőségétől függően.

10-20 éves autóknál megjósolhatatlan hogy milyen állapotban van a fék, amíg azt le nem tesztelték, és az is csak arra a körülményre érvényes (száraz, vizes, havas, jeges utakon teljesen más sorrend is lehet)

2021. ápr. 29. 02:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"A Toyota Supra Turbo 1997-ben rekordot állított fel az amerikai Car and Driver magazin féktesztjén. Forma-1 ihlette, versenypályákon tesztelt fékrendszerét négycsatornás, négyszenzoros, perdületérzékelős blokkolásgátlóval szerelték. A 70 mérföld/órás tempóról (113 km/h) állóra fékezést 149 láb (45 m) alatt teljesítette az amerikaiak tesztjén, ezzel hét éven keresztül a legjobban fékező szériaautónak bizonyult a lapnál. Egészen 2004-ig kellett várni, hogy megdöntsék a rekordot: ekkor egy Porsche Carrera GT tesztautóval 145 láb (44 m) hosszú fékutat mértek. Hét év, és egy bőven 21. századi szupersportkocsi kellett, hogy a Supra fékrekordja megdőljön. És messze nem a fékrendszer a negyedik generációs Toyota Supra legnagyobb legendává vált alkatrésze."
2021. ápr. 29. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
A megfelelő gumival szerelt, alacsony tömegű, ha már mxv a lendület.
2021. ápr. 29. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:
A legrövidebb fékúttal rendelkező utcai autókra lennék kíváncsi. Sz.tem a a Golf 4 a legjobb.
2021. ápr. 29. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!