Mekkora kasztnit? Mekkora motor?
A videóból nekem nem látszik, milyen kocsi ez. Focus, Mondeo, 2 literes?
Tutira nem rántott ugyanennyit, mikor még nem volt hangja?
Nem tudom, mennyire tudja rángatni a motor a kasztnit.
Szerintem, ha kettőstömegű, akkor inkább csak koppan, mint ránt.
El kéne gurulni egy megbízható szerelőhöz, előbb megmondja hangról, mint a GYK-s távszerviz.
1.6 dizel c max .
Voltam vele termeszetesen a szerelőnel ugyanis alapjaraton vagy egy kis csettegő mellékhangja. Szétszedte átnézte a hidrotőkéket a szelepeket a vezerlést nem talalt semmit .
Rakerdeztem hogy nem e a kettőstömegű azt mondta azt ugy hallom meg ha leallitasnal csattanik eggyet.
Es ez mikor leallitom kisse megmozditja a kasznit .de a kuplungnak semmi hangja lassan ki be nyomkodtam semmi hangja nem volt . 160.000 km nel gyari kettostomegut kapott kuplungal . Most 295000 km van benn .
Ez kézi váltós, ugye?
Van különbség a hangban, rántásban, ha üresben kiengedett, vagy benyomott kuplunggal állítod le?
Mert ha nincs, akkor nem a kettőstömegű.
De hogy akkor, mi, az passz.
Lehet, hogy csak valami hővédő lemez rezeg, zörög be a leömlőnél. Vagy más motor körüli, elszabadult fém.
Akkor szerintem nem a kettőstömegű az.
Kapcsolt kuplungnál rajta lóg a kuplungtárcsa meg a váltó hajtott tengelye is, fogaskerekekkel, mindennel, sokkal nagyobb tehetetlen forgó tömeg rántja ide-oda, nagyobbat kéne szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!