7-8-900 ezer forintból milyen autót vegyek, ami nem eszik sokat, de ha előzni kell,akkor megy ?
Figyelt kérdés
A kikötésem,hogy sedan legyen.
Tudtok ajánlani valamilyen jó autót ilyen áron?
2021. ápr. 28. 08:08
11/18 Lakat21 válasza:
Én ajánlok egy nagyon jó autót Mitsubishi Space Star jol birja a nagyon rossz utakat autopályan lazán tudsz elözgetni nagyon jó kormányzásu és nagyon jo motorikusan futómüve is kiváló és még maradnifog 400ezer ft körül aszem 2001-től 2004ig gyártoták 116lóvas a fogyasztása meg valami 4liter 100-on! Kimegy a világból Nem fogsz benne csalodni!
12/18 anonim válasza:
Space Star 4 liter százon. Na persze. Kérlek ne hülyítsd a kérdezőt!
Spritmonitoron is 5 litertől kezdődik a min. fogyasztás az 1.9D-nek, de az átlagfogyasztás 6 liter körül van. Mellesleg nem sedan...
14/18 Lakat21 válasza:
Nem hülyitem a kérdezőt! 1.6 dizel motor és ilyenünk volt! Már bocs, ja és mondjuk 5passat is 1.9 Tdi és az 4.5l fogyasztott ugy, hogy nem beszélek hülyeséget (5passatunk is volt) és minek hazudnék? Én nem akarok senkinek rosszat! Abban igazad van hogy nem szedán! Azt most vettem észre...
15/18 anonim válasza:
Space Star 1.6D? Egyre jobb. :-) Valahol elcsúsztál az adatok között.
16/18 anonim válasza:
Passat 800-ért amúgy is csak foglalkozós van, ami csak kívülről szép. Tehát kisebb autók
17/18 anonim válasza:
14-es: valószínűleg tud annyit fogyasztani, de nem a 10-15-20 éves példányok...
18/18 anonim válasza:
Ha már "space star" akkor inkább ford focus.. vagy g astra. 800-ért szépek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!