F Astra ülés beállítása?
Figyelt kérdés
Vezettem a minap egy F Astrát, és hiába húztam előre teljesen az ülést, egyszerűen nem tudtam kényelmesen kinyomni a kuplungot, csak úgy, ha lejjebb csúsztam az ülésben. Úgy viszont baromi kényelmetlen volt és nem láttam ki rendesen. Mi lehetett a hiba?
Azért furcsállom a dolgot, mert anno F Astrán tanultam vezetni és ott nem volt ilyen gondom. G Astrát, H Astrát is vezettem már, és ezekben rögtön be tudtam állítani az ülést úgy, hogy a pedálokat is elérjem és ki is lássak rendesen.
2021. ápr. 26. 01:07
1/5 anonim válasza:
Gondolom valami eltorlaszolja a sínt és egy bizonyos pontnál előrébb nem tudod tolni. Meg kell nézni mi állja útját, esetleg meg kell kenni (pl. WD40, vagy bármilyen zsírspray), aztán jó lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
#2: 173 cm
2021. ápr. 26. 08:28
4/5 krwkco válasza:
Akkor hiba van. Arra be kell tudni állítani az ülést.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nehezen ment a sínen az ülés, szóval lehet, hogy tényleg megakadt valahol. Mondjuk ránézésre elöl volt, de lehet mennie kellett volna még kicsit előrébb. Köszi a válaszokat!
2021. ápr. 26. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!