Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Seat Leon 1M típusú...

Van egy Seat Leon 1M típusú autóm. Tavaly vettem rá egy 205/65/r16-os nyári gumiszettet, alufelnin, gyári Seatot. Viszont sokszor idegesebben viselkedik vele az autó, mint a 195/65/r15-ös gumimmal. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mindkét esetben ugyanaz a gumitípust használtam. Futómű rendben van, mindent rendben talált szerelő a kocsin.

2021. ápr. 24. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Én (#2) igazán szívesen segítenék, a probléma csupán annyi, hogy NEM TUDJUK MI BAJOD VAN, mert az érthető, tiszta leírás helyett bedobáltál olyan szavakat, amik nem jelentenek semmit. Miért? Mert a problémamegoldás helyett számodra fontosabb volt az, hogy "menő" szavakat használj. És utána még mi vagyunk a sz*rok, mert nem segítünk? Hát fiam téged sem a gólya hozott, az látszik. Persze ezek után már nem is érdekel, segíts magadon. Mondtam, hogy írd le a problémát normálisan, erre arcoskodsz itt. Oldd meg ahogy akarod.
2021. ápr. 25. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Te sem panaszkodhatsz kérdező.

De még mindig nem ismerjük a tüneteket.

Köpködni is szokott, vagy csak káromkodik?

2021. ápr. 25. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
#8 Minek szólsz bele, ha nem értesz hozzá... Más típusú autóm van, de ugyanilyen gumiméretekkel (16 nyári, 15 téli) és pontosan azt tapasztalom, amit írtam. Ja, hibátlan futómű, mielőtt abba is belekötnél. A kérdező is erre gondolhatott, bár elég sután fogalmazott.
2021. ápr. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!