Fiat Stilo,Golf 4,Suzuki Swift,bmw 316i Vélemények kezdőautónak ?
Figyelt kérdés
Melyik érné meg jobban?Friss jogsim van. Jelenleg Egy Három Ajtós Fiat Stiloval szemezek,De a többi is mind tetszik.2021. ápr. 23. 20:31
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Használt
700 Ezer HUF
Többnyire városba haszálnám Szegeden
Többnyire Én,és párom
Nem lényeges
Ezért is szemeztem a 3 Ajtós Benzines Fiat Stiloval.
2021. ápr. 24. 19:39
12/13 Farkas999 válasza:
A Stilot én sem ajánlom, a céges flottánkba volt 25 darab. Többet voltak szervízben, mint forgalomban.
Volt pár évig mindenféle Dacia autóm, soha, semmi gond nem volt velük. Ha ennyi a kereted , én ezt venném:
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is stilo van, faternak is, és semmi bajuk nincs. 18-16 évesek, enyém 1.2-es,fateré 1.9 jtd. Rohadt sokat futnak, de nincs gondunk velük. Egyébként szerethető kis autó.
Aki a fiat-ot szidta fentebb, hogy mit várnak tőle... Talán megkéne nézni, hogy ha szart gyárt, akk hogy nem csődöl be... Fogyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!