Quad forgalomba helyezése, hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval most fogom elvégezni az Akorlátozott jogosítványt, és szeretnék egy 200-250ccm-es quadot. Hogyan lehet megoldani, hogy ezzel a quaddal forgalomba is kimehessek legálisan?2010. aug. 22. 13:31
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Quad-ból csak az mehet forgalomban, ami 50 köbcentis, így segédmotorként használod. De ha jól tudom, ezt is kell már vizsgáztatni (mint a mopedautót). A nagyobb köbcentiseket nem lehet forgalomban használni.
2/6 anonim válasza:
már megint valaki, aki tudatlan, okoskodik. lehet közlekedni vele. ha megvan a jogsid, rendszámoztatnod kell a gépet. közlekedési hatóság, okmányiroda, esetleg vámhivatal. ezeket a helyeket kell majd megjárnod. olyen 80E Ft körül lesz a dolog
3/6 anonim válasza:
"A korlátozott"-tal 200asat sehogy. Minimum egy A1-es kell hozzá. Bővebben itt találsz róla: [link]
4/6 anonim válasza:
mégegy okos.... az A1 az 125 ccm 11 kW ig érvényes, az Akorl pedig bármilyen lökettérfogat, 25 kW.
HA VALAKI VALAMIT NEM TUD MIÉRT OSZTJA AZ ÉSZT????????
5/6 anonim válasza:
Igazad van elnéztem a kategóriákat, ezért raktam mellé linket, hogy ott pontosan utána tud nézni a dolgoknak... Mellesleg emberibb hangnemben is a másik tudtára lehet hozni ha hülyeséget mond. Bocsi ha túl nagy elvárás lenne
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat, és nyugi :-D
2010. aug. 22. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!