Milyen kamerát ajánlotok az autóra?
Figyelt kérdés
Ma is egy büntetőfékezés áldozata voltam, szóval most már be kellene szereznem egy ilyen figyelő kamerát. Milyet ajánlotok, nektek milyen van?2021. ápr. 21. 16:02
1/7 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? 10 és (több) 100 ezer forint között kb. végtelen a kínálat.
2/7 A kérdező kommentje:
Olyan max 30 ezret
2021. ápr. 21. 16:12
3/7 anonim válasza:
Szerintem egy Xiaomi 70mai MiDrive 1S bőven elegendő a célra, 13ezerért.
4/7 anonim válasza:
Sajnos annyira nem vagyok otthon a témában, csak néhány gyártó néhány termékét ismerem, de amit tudok ajanlani, az a Navitel R600 és a Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Lite, mindkettő kb. egy tizessel az általad belőtt ár alatt van és kellően jó minőségűek, egy-két plusz funkcióval.
5/7 anonim válasza:
Nekem ilyen.
Xiaomi 70mai Mini Midrive D05 Dash Cam.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget, akkor már rendelem is annak érdekében hogy segítsek eltűntetni effajta embereket a volán mögül:)
2021. ápr. 21. 16:40
7/7 anonim válasza:
Xiaomi jókat gyárt.
Én AUKEY dupla kamerát használok 2 éve: [link]
Érdemes mindkét irányba beszerelni kamerát, vagy ilyen duplát használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!