Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogyaszthat amiatt jelentősen...

Fogyaszthat amiatt jelentősen többet az autóm, mert nem az évszaknak megfelelő gumit használok?

Figyelt kérdés

Benzines 2.5 bmw-ről van szó. Pár nap múlva tudok csak gumit venni, de kb egy hete azt vettem észre hogy valamitől duplájára nőtt a fogyasztás, alig megyek valahova és negyed tankokat lezabál, nem tudom hova. Téli gumi van rajta még mindig és nem váltottam nyárira de a héten fogok. Félek hogy valami komoly gondja van a kocsinak és ez így anyagilag sem túl kifizetődő.

Ugye lehet az az oka?

2021. ápr. 20. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Jó kis bömbi. Gumitól nem fog duplát fogyasztani. Elő kell rántani majd azt a pénztárcát mert bizony az őzike pénzre éhes 😂😂😂
2021. ápr. 20. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Az elérhető fogyasztáscsökkenés: 0,001L
2021. ápr. 20. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi okozta, de két jeladó is tönkrement egyszerre... Az addigi tíz litres fogyasztásból 17 liter lett.

Valami léghőmérséklet, meg vízhőmérséklet jeladóval volt baj.

Nálad is hasonló lehet.

2021. ápr. 20. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Jogos a félelmed, mert ekkora fogyasztás növekedésnek valami más lehet a hátterében, nem a gumi.
2021. ápr. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!